Gundam Master Grade ver.Ka

Gundam Master Grade ver.Ka

Master Grade ver.Ka, een nieuwe versie van het origineel.

ver.Ka staat voor versie Katoki.

Hajime Katoki is een populaire Japanse mecha-ontwerper. Als lid van de studio Sunrise staat hij bekend om zijn werk aan de Gundam-serie waaraan hij werkte:
- Mobiel pak Gundam Wing
- Mobiel pak Gundam 0083: sterrenstofgeheugen
- Mobiel pak Victory Gundam.

Hij wordt vaak gevraagd om een ​​kit te ontwerpen of opnieuw te ontwerpen, al deze kits waaraan hij werkte, worden gemerkt met ver.Ka.

De filosofie achter Master Grade is niet alleen een groter model, met deze kleine schaal kunnen ze veel wijzigingen aanbrengen in het algehele ontwerp, de verhoudingen en de articulatie.

De meeste Master Grade heeft een gedetailleerd binnenframe waaraan je een deel van de buitenste uitrusting kunt bevestigen alsof je een echt mobiel pak bouwt.
Vanwege dit ontwerp komt het met meer onderdelen dan zijn kleine broertje de High Grade. U zult merken dat veel van de onderdelen worden gescheiden in plaats van een gegraveerde paneellijn.

Master Grade-kits zijn 1/100 geschaald van het oorspronkelijke ontwerp, wanneer de kits zijn voltooid, kunt u verwachten dat het model ongeveer 18-22 cm is, afhankelijk van het model dat u kiest.