leverbaar binnen 1 tot 10 dagen

77,00
Prijs inclusief btw

Beschikbare levermethoden: Verzenden NL via DPD € 6,50 (gratis vanaf €125,-), Ophalen (click & collect), Verzending naar België, Expédition à la France, Lieferung Deutschland, Liwwerung zu Lëtzebuerg, Delivery Europa, Verzenden naar DPD Pick-up point NL € 5,99, Verzenden naar DPD Pick-up point Be, Versand nach DPD Pick-up point Deutschland, Spedition par un point DPD Pick-up en France, Verzenden Post NL € 7,25, Envio a españa, fragt til Danmark, Spedire in Italia, envio para Portugal, Toevoegen aan eerder geplaatste order (add to previous order), Kadobon verzenden NL, Waardebon uitsluitend code

Endurance racen, zoals de 24 uur van Le Mans als vertegenwoordiger, is een van de meest populaire sporten in Europa. De Nürburgring Langstrecken Serie (NLS) vindt plaats op het Nürburgring Circuit in Duitsland, waar op verschillende locaties verschillende historische endurance races worden verreden. Met een lange geschiedenis en traditie sinds 1977 is de NLS een van de grootste motorsportseries ter wereld. De 3,5 tot 6 uur durende race vindt plaats rond 10 races per jaar om te strijden om de seizoenskampioen. Met ongeveer 170 auto's die aan elke race deelnemen, hebben de afgelopen jaren een grote verscheidenheid aan auto's, waaronder commerciële racemodellen, GT3-auto's en in de handel verkrijgbare auto's op basis van toerwagens, in elke klasse op een dood vuur gevochten. De NLS is uitgegroeid tot een populair evenement dat veel fans trekt.

Een van de teams die blijft deelnemen aan de NLS is Walkenhorst Motorsport. Het team onder leiding van Henry Walkenhorst, die BMW-dealers runt, staat bekend als een toonaangevend BMW-klantenraceteam. Met als doel de promotie en verbetering van de technologie van het bedrijf, startte Walkenhorst Motorsport al op jonge leeftijd met de race-activiteiten. Walkenhorst Motorsport, een van de grootste in endurance-races, heeft vele races gewonnen en beschikt over professionele vaardigheden op hoog niveau. In 2016 lanceerde BMW de M6 GT3, een commerciële racemachine uitgerust met een 4,4 liter V8-motor met TwinPower Turbo-technologie, in overeenstemming met de GT3-categorievoorschriften, en heeft zijn grote aanwezigheid getoond.

De Walkenhorst Motorsport heeft een volledig seizoen meegedaan aan de NLS 2020. Vanwege de pandemie van het coronavirus werd het raceschema opnieuw gepland en zag het team zich genoodzaakt om uit deze moeilijke situatie te komen. Tijdens deze situatie werd in juni de Adenauer ADAC Rundstrecken-Trophy 4-uurs race afgetrapt. De BMW M6 GT3 van Walkenhorst Motorsport met autonummer 34, werd bestuurd door David Pittard(UK) en Mikkel Jensen(Denemarken). Bij mooi weer won het Team Walkenhorst Mortorsport het kampioenschap door een felle dead heat te winnen van rivaliserende teams in deze race van 4 uur. Het team werd ook ondersteund door bekende fabrikanten in Japan. De Walkenhorst Motorsport won onder andere omstandigheden dan in de gebruikelijke jaren en bewees met succes de hoge prestaties van het team.